Over ons

Onze waarden

Leiderschap

Van de Algemene Bezorg Dienst, ontvangt u de soort van kwaliteit en dienstverlening die u verwacht van een groot transportbedrijf.

Ons bedrijf is blijvend in ontwikkeling omdat we kwaliteit en snelheid die wij leveren die op hoog nivo willen blijven houden.

Teamwerk

Wij maken het onze verantwoordelijkheid om te weten wat u belangen zijn.

Wij houden de communicatie lijnen zeer kort en proberen ons aan te passen aan uw eisen en wensen.

Klantrelaties

Op dit moment maken grote bedrijven gebruik van onze diensten. U bent voor ons belangrijk en zal niet voor verrassingen te komen staan, zowel niet vooraf als achteraf. De superieure klantenservice is de stempel van de Algemene Bezorg Dienst.

Wij zijn trots om u van dienst te kunnen zijn.

Ons team

Ons team bestaat uit een kern van enthousiaste vaste medewerkers die dagelijks met plezier op de weg te vinden zijn. Daarnaast hebben we een team met flexibele medewerkers die ook met plezier op de weg zitten, veelal zijn dit enthousiaste en fitte medewerkers, die naast de "baan" als oppas opa of oma, of naast hun vrijwillerswerk ook nog willen genieten om 2 a 3 dagen in de week nog actief bezig te zijn.

Lijkt het je ook leuk om te werken bij De Algemene Bezorgdienst, en lijkt het je wat om op de mooiste plaatsen in het land of in Europa terecht te willen komen dan heb je hier alle kans. Ook voor het rijden in de nacht of in de weekenden op afroep basis behoort tot de mogelijkheden. Wil je meer weten, of wil je solliciteren stuur dan je CV  of het ingevulde sollicitatie formulier (wat je hier kunt downloaden) toe via info@algemenebezorgdienst.nl

De Algemene Bezorgdienst is NIWO-gecertificeerd

Op deze manier onderscheiden wij ons van de massa rijders die de regels aan hun laars lappen.

De NIWO-Eurovergunning geeft aan dat de bestuurder van het bedrijf is opgeleid voor het runnen van een transportonderneming, de boekhouding, personeelsmanagement en vakbekwaamheid binnen de branche. Verder wordt het bedrijf getoetst en wordt er gekeken of er voldoende Financiële draagkracht in het bedrijf aanwezig zijn.